Logo 1001 revistes
Presentaciˇ i programa de la 11a trobada tintinaire a CornellÓ de Llobregat

Enguany la trobada anual dels tintinaires es farÓ a CornellÓ de Llobregat el diumenge 8 de novembre. SerÓ al parc de Can Mercader on a partir de les 11 del matÝ comenšaran les activitats que un any mÚs aplegaran a tintinaires i la resta de visitants a gaudir d'una jornada envoltada pel mˇn que va crear HergÚ. En aquesta ocasiˇ la nostra trobada s'emmarca dins dels actes de la "31a Mostra del c˛mic a CornellÓ". Sˇn onze ja les edicions d'aquesta trobada anual organitzada per la nostra associaciˇ que en anteriors ocasions ha visitat les poblacions de Martorell, Sabadell, Figueres, Matarˇ, Valls, Palma de Mallorca, Terrassa, Sant Andreu de Palomar (Barcelona), Ripoll i La Garriga.

Pel matÝ hi haurÓ les habituals paradetes de venda d'objectes tintinaires i pels mÚs petits hi haurÓ un taller de jocs infantils i un conta-contes. Altres activitats destacades seran l'exposiciˇ de vehicles antics que apareixien en les aventures de TintÝn i el pregˇ de la trobada a cÓrrec d'Albert JanÚ, traductor de c˛mics al catalÓ i exdirector de la revista Cavall Fort.

Un altre dels actes destacats serÓ la inauguraciˇ de l'exposiciˇ "Jo encara diria mÚs" al Palau de Can Mercader sobre els diferents idiomes en quŔ s'ha publicat TintÝn. Per acabar d'arrodonir el matÝ tambÚ es podrÓ fer un viatge amb el trenet des de l'estaciˇ de Molins de Dalt.

Enguany tambÚ es farÓ un dinar pels socis tintinaires i acompanyants que es vulguin apuntar, i ja a la tarda es farÓ una visita guiada al Palau de Can Mercader. Un cop acabada la visita es realitzarÓ una xerrada i posteriorment la resoluciˇ d'un concurs sobre l'exposiciˇ "Jo encara diria mÚs" amb la corresponent entrega de premis.

Amb aquestes activitats (totes gratu´tes) esperem que tots els tintinaires us engresqueu a venir a CornellÓ de Llobregat a gaudir d'una nova trobada. A continuaciˇ teniu els documents relacionats amb la trobada i un enllaš on podreu trobar informaciˇ i com arribar al parc de Can Mercader:

Programa d'actes de l'onzena trobada tintinaire (arxiu PDF)

Prospecte fet per l'ajuntament de CornellÓ (arxiu PDF)

Cartell de la trobada a CornellÓ (arxiu PDF)

Cartell de l'exposiciˇ "Jo encara diria mÚs"

PÓgina web sobre el Parc de Can Mercader