Logo 1001 revistes
Imatges de la trobada a Martorell

Tot i ser la primera vegada que es realitzava un acte d'aquestes característiques a Catalunya, la primera trobada tintinaire a Martorell va ser tot un èxit, tant a nivell d'organització com a nivell participatiu. La gent de Martorell i tintinaires vinguts d'arreu de Catalunya van disfrutar d'una magnífica jornada festiva.

La canalla s'ho va passar d'allò més bé amb el taller de còmic, el set fotogràfic i l'espectacle infantil, mentre la resta gaudia de l'espai de mostra-intercanvi, l'exposició Tintín en blanc i negre (que romandrà a l'Enrajolada de Martorell fins el 4 de desembre) i l'stand de TintinCat. Tot això acompanyat de la música de la banda Amics de l'Harmonia i un pica-pica en honor de la inauguració de l'exposició. La jornada es va completar a la tarda a la Casa de Cultura amb la projecció del documental "Tintín i jo" i la xerrada d'en Xifort sobre "Tintín i la història del segle XX".

Després de l'èxit de la trobada, ja estem impacients per a l'any que ve realitzar la següent, que serà en una població diferent del territori català. De moment, però, podem disfrutar d'unes quantes fotografies de record d'aquesta primera trobada.

Fotografies de la primera trobada tintinaire:

La banda de música
El set fotogràfic
L'stand de TintinCat
Nens al taller de dibuix
Les caretes del taller de dibuix
Un petit nou soci
El coet inflable
Stand de la mostra-intercanvi
Una altra taula de la mostra-intercanvi
La gent escoltant els Amics de l'Harmonia
Acte d'inauguració de l'exposició
Firma d'exemplars per l'alcaldessa de Martorell
Cartells de l'exposició Tintín en blanc i negre
Panell de l'exposició
L'espectacle infantil
Gran presència de mitjans de comunicació
La gentada al pati de l'Enrajolada
La pancarta de TintinCat a l'Enrajolada