Logo 1001 revistes
Imatges de la trobada a Sabadell

La segona trobada tintinaire de Catalunya va tornar a ser un gran èxit, i el que és més important, va a tornar a ser una jornada festiva on tota la canalla i els tintinaires van disfrutar per unes hores d'un seguit d'activitats relacionades amb el seu personatge de còmic preferit.

Els jardins de Caixa Sabadell van acollir un munt de gent que va participar d'activitats diverses com tallers de còmics, tallers de globus, animacions pels nens, un partit de futbol entre Sildàvia i Bordúria i diverses exposicions, encara que el més va cridar l'atenció va l'exposició d'automòbils clàssics apareguts als còmics de Tintín. També l'stand de l'associació TintinCat i les diferents parades amb material tintinaire van rebre la massiva afluència de gent durant la jornada.

Per la tarda els actes es van traslladar a l'auditori, on el grup de teatre del centre parroquial Sant Vicenç, va meravellar a tothom amb la representació de l'obra "On s'ha ficat en Tornassol?", amb l'actuació especial de Rosa Nonell en el paper de Bianca Castafiore, i que va rebre una gran ovació per part del públic que omplia la sala. Per a tancar els actes en Xifort ens va deleitar amb la xerrada "Tintín i el món paranormal".

En definitiva va ser una jornada magnífica en la que cal felicitar a tothom qui va organitzar i col·laborar en que es pugués dur a terme la trobada, i destacar especialment a la gent de Sabadell que han deixat el llistó molt alt per a futures trobades.

Fotografies de la segona trobada tintinaire:

L'entrada als jardins de Caixa Sabadell
Els panells dels equips de futbol
Una parada amb molt d'èxit
L'stand de TintinCat envoltat de gent
Els jardins amb els globus tintinaires
El "Tintininventari"
El cartell i el submarí inflable
Entrevista pels mitjans de comunicació
L'exposició "Tintín, les meves aventures per les muntanyes"
Panell de l'expo "La història de l'aviació a les aventures de Tintín"
Taller de còmic pels nens
Exposició de cotxes: el Ford T de Tintín al Congo
Exposició de cotxes: el Lotus Blau
Exposició de cotxes: Tintín a Amèrica
Exposició de cotxes: l'Afer Tornassol
El dinar tintinaire
Escena de l'obra de teatre "On s'ha ficat en Tornassol?"
Els actors de l'obra de teatre
Una parella molt entranyable: la Castafiore i en Tornassol
La xerrada "Tintín i el món paranormal"