Logo 1001 revistes
Imatges de la trobada a Valls

La cinquena edició de la trobada tintinaire no va decebre a ningú, i com en les anteriors edicions l'ambient i els actes van ser fantàstics, amb una gran participació de la gent de Valls, destacant l'excel·lent organització duta a terme per l'amfitrió Lluís Ribé.

La plaça del Pati de Valls va acollir des de primera hora del matí les parades de l'espai d'intercanvi i venda d'objectes tintinaires, i poc a poc es va anar omplint de tintinaires i curiosos que volien gaudir de la jornada. Amb l'acompanyament de música tintinaire, les diferents activitats es van anar succeint al llarg del matí, des dels tallers de dibuix, manualitats i pintura fins als espectacles d'animació a càrrec de "Vivim del cuentu" i de Salvador Boix. La canalla s'ho va passar d'allò més bé participant en les diferents activitats i coneixent Tintín i els altres personatges de les seves aventures.

Paral·lelament al pati de Sant Roc es va realitzar un taller de lectura, mentre que a la sala Sant Roc tothom va poder gaudir de l'exposició "Els inicis d'una gran aventura", que combinava panells informatius sobre els inicis de les aventures de Tintín en blanc i negre, amb una mostra d'objectes i documents relacionats amb l'obra d'Hergé.

Per arrodonir l'esplèndida jornada, a la tarda es va projectar al Teatre Principal el muntatge "Hergé, Tintín i ... endavant amb la música!", un muntatge audiovisual amb so, imatges i música en directe. Els espectadors que omplien de gom a gom el teatre van gaudir d'un espectacle de gran qualitat, que va demostrar l'esforç i la bona organització de tota la trobada, tal i com es va destacar en el discurs final que va concloure l'acte.

A continuació podeu veure unes quantes fotografies que il·lustren com va anar la jornada i que serveixen per recordar-la fins la propera edició de la trobada tintinaire de Catalunya.

Canalla al taller de submarins
Nena amb un retallable
Remenant per les parades
Canal Reus TV entrevistant Víctor Niubò
Bon humor al stand de Tintincat
Actuació dels "Vivim del cuentu"
Èxit de la mostra d'objectes tintinaires
En Dani Majà al taller de dibuix
En Salvador Boix, un habitual a les trobades
Chiquito i Ramon Zárate no s'ho van voler perdre
Lluís Ribé a l'acte de clausura