Taller de cuina tintinaire

 

La nostra associació en col·laboració amb el Districte de Sant Andreu de Barcelona organitza dos tallers de cuina tintinaire. A continuació us mostrem la informació i el que cal fer per apuntar-se de forma gratuïta:

ELS FOGONS TINTINAIRES
Aprèn a cuinar les receptes dels països que visita Tintín

1001-Associació Catalana de Tintinaires us proposa un taller de cuina molt especial. Aprendrem a cuinar plats d’alguns dels països que recorre Tintín a les seves aventures. El cuiner David Caballero agafarà el cullerot amb una mà i els àlbums amb l’altra per apropar-nos al nostre reporter favorit per la via dels sabors.

Taller per a adults

Dijous, 25 de juny, de 19 h a 21 h
A l’aula de cuina del Casal de Sant Andreu

Els participants aprendran a cuinar aquestes receptes:
Spare ribs (Tintín a Amèrica – Amèrica del Nord)
Kefta de carn (Tintín al país de l’or negre – Pròxim Orient)
Nyoquis al pesto (Les joies de la Castafiore – Itàlia)

Taller per a joves de 12 a 16 anys

Dimarts, 14 de juliol, de 18 a 20 h
A l’aula de cuina del Casal de Sant Andreu

Els participants aprendran a cuinar aquestes receptes:
Guacamole (L’orella escapçada – Sud Amèrica)
Carbonada flamande (El secret de l’Unicorn – Bèlgica)
Ceviche de corball (El Temple del Sol – Perú)

-Les places són limitades, per assistir-hi cal fer la reserva prèvia.
-Per reservar la vostra plaça al taller que us interessi, cal que truqueu al telèfon
93 256 61 45 / 93 256 61 46 de dilluns a divendres de 09:00 a 15.00 h

Cartell dels tallers de cuina (arxiu PDF)

– Fotografies del taller:

El cuiner David Caballero
El cuiner David Caballero
Els assistents al primer taller
Els assistents al primer taller
Participació al taller
Participació al taller