Logo 1001 revistes
1a caminada tintinaire a Cal Marçal

El diumenge 11 de març de 2012 es celebrarà a Cal Marçal (Puig-Reig) la primera caminada popular organitzada per la nostra associació. Es tracta d’una caminada d’un parell d’hores amb un recorregut aproximat d'uns 10 quilòmetres, amb unes vistes meravelloses, apta per a tothom i amb esmorzar a l’arribada.

La sortida serà entre les 8 i les 9 del mati des de la plaça de l'església de Cal Marçal. El preu de la inscripció serà de 9€ i hi haurà un parell d’avituallaments al llarg de la caminada. T'animem a venir amb amics i familiars per no perdre una bona ocasió de gaudir de la natura i de bona companyia.

Cartell de la caminada (arxiu PDF)

Per arribar a Cal Marçal cal agafar la C-16 direcció Berga i prendre la sortida 79 "Puig-Reig Sud". En aquesta mateixa carretera i abans d'arribar a Puig-Reig ja us trobareu amb Cal Marçal.

Plànol per arribar a Cal Marçal

Actualització (12/03/2012)

La caminada es va fer en un dia esplèndid i una magnífica organització, fet que va facilitar que les més de 140 persones que es van inscriure gaudissin d'un matí fent exercici en una agradable caminada pels voltants de Puig-Reig i una botifarrada en acabar.

A continuació deixem unes imatges pel record de la 1a edició d'aquesta caminada, amb l'agraïment a tots els que van fer possible aquest acte, amb menció especial al Marcel·lí i la Domi i la gent de Puig-Reig que va participar en l'organització.

L'stand de l'associació
L'stand de Can Tonet
Avituallament a la caminada
El merescut esmorzar
Foto de grup amb les botifarres