Logo 1001 revistes
Presentaciˇ i programa de la sisena trobada tintinaire a Palma

El 2010 la trobada tintinaire surt de Catalunya per arribar a Palma de Mallorca, on els amants del c˛mic en general i del mˇn de TintÝn en particular gaudiran de la sisena ediciˇ d'aquesta festa impulsada per l'associaciˇ 1001 (anteriorment TintinCat). DesprÚs de l'Ŕxit de les trobades de Martorell, Sabadell, Figueres, Matarˇ i Valls enguany la trobada afronta un nou repte grÓcies a l'organitzaciˇ dels tintinaires de ses illes.

Els actes principals de la trobada tindrÓn el diumenge 31 d'octubre al Pati de la Miseric˛rdia de Palma i estaran emmarcats dins la "21a fireta de llibres i tebeos vells". PrŔviament el dissabte 30 a la tarda ja hauran comenšat les activitats amb una xerrada d'en Xifort i la presentaciˇ de la biografia de Joaquim Ventallˇ, el traductor de les aventures de TintÝn al catalÓ, a cÓrrec del seu autor Pau Vinyes.

Ja podeu consultar el programa d'actes definitiu, que com sempre estarÓ ple d'activitats per als mÚs menuts i per als tintinaires, i que com sempre seran gratu´ts i engunay emmarcats dins d'una fira de llibres i c˛mics. Animem a tots els tintinaires a participar-hi!

Programa d'actes de la sisena trobada tintinaire (arxiu PDF)

Cartell de la 6a trobada tintinaire

Cartell de la 21a Fireta de llibres i tebeos vells

Per parlar de la trobada, el programa d'Ona Mallorca "Dos i dos són 22" va entrevistar el president de la nostra associaciˇ Victor Niub˛. Podeu descarregar-vos l'entrevista en format MP3 (11Mb) o accedir a la rÓdio a la carta d'Ona Mallorca (l'entrevista va del minut 62 al 86)