Logo 1001 revistes
Setzè número de la revista

La revista número 16 publicada a finals del 2011 ha vingut marcada sense dubte per la recent estrena de l'esperada pel·lícula "El secret de l'Unicorn" a càrrec del director Steven Spielberg i amb la col·laboració de Peter Jackson. Una pel·lícula de la qual hi ha diferents opinions entre els tintinaires i que ha provocat que aquests darrers mesos s'hagi tornat a parlar molt de la figura de Tintín, reivindicant-se com una icona de diferents generacions.

L'altre punt destacat en aquest número ha estat la trobada tintinaire anual, que el 2011 va tenir lloc a Terrassa, ciutat natal de Joaquin Ventalló, el traductor de les aventures de Tintín al català i a qui se li va retre un homenatge.

Però a part d'aquests dos temes principals la revista ve farcida d'articles variats i interessants, com poden ser "L'afer Tretzevents", que ens explica la relació entre aquesta revista infantil i el personatge de Tintín, "En voiture Tintin", una visió detallada de la col·lecció dels cotxes de Tintín o "Hergé... i Josette Baujot", on descobrim la història d'una colorista dels Studios Hergé. I com sempre no falten les seccions habituals que completen el continguts de la revista "Jo encara diria més".

Continguts:

      - Calaix de sastre
      - Trobada 2011
      - L'afer Tretzevents
      - Companys de viatge
      - En voiture Tintin
      - Hergé... i Josette Baujot
      - Tintín en carn i ossos (I)
      - Conversant amb... Igor Wagner
      - Vides paral·leles: El fill del dragó
      - I les seccions: el web, parlem d'un llibre, passatemps i anàlisi d'una vinyeta

Portada de la revista