Logo 1001 revistes
Setè número de la revista

El setè número de la nostra revista aporta moltes novetats, ja en la portada podem veure l'aparició del nou logotip de TintinCat i la indicació de que es tracta d'un número extraordinari de 44 pàgines en motiu del centenari del naixement d'Hergé.

A l'interior ens trobem una piila de notícies tintinaires, com no podia ser d'altra manera ja que aquest any els actes relacionats amb Tintín i Hergé s'han multiplicat, fet que també s'ha reflectit amb l'aparició de TintinCat en nombrosos mitjans de comunicació. També hi destaca l'assemblea de socis del 2007 i la presència de l'stand de l'associació al saló del còmic.

La revista també ve farcida d'interessants articles de diferent temàtica, entre els quals destaca el dossier "Hergé és art" i les pàgines centrals dedicades als morts de les aventures de Tintín. També seccions habituals com les "Vides paral·leles" o "L'anàlisi d'una vinyeta" ens segueixen deleitant a tots els tintinaires número rera número. I en aquest número no hi podien faltar unes referències biogràfiques del mestre Hergé, acompanyades d'una sorpresa, la seva carta astral.

Continguts:

      - Notícies tintinaires
      - Assemblea 2007
      - Vides paral·leles: Klaus Fuchs i Frank Wolff
      - Hergé és art
      - 17.463 vinyetes i 11 morts
      - Altres herois de la línia clara: Jan i Trencapins
      - Objectiu: la Lluna
      - Joaquim Ventalló, novel·lista
      - Especial centenari Hergé: Apunts biogràfics
      - Especial centenari Hergé: La carta astral
      - Una biografia possible: Cònsol de Poldèvia
      - I les seccions: el web, el llibre, passatemps, anàlisi d'una
        vinyeta i la comparació entre diverses llengües

Portada de la revista