Skip to content

1001

1001 a la ràdio

Aquests dies i de forma gairebé consecutiva, els dos mitjans radiofònics més importants del nostre país han entrevistat a dos destacats membres de la nostra associació:

Diumenge passat, dia 8 de gener, des de RAC1 al programa Via Lliure, amb en Xavi Bundó i la Maria Cusó entrevistaven el David Baker (“Xifort”), un dels més reputats tintinòlegs del nostre país, el qual va estar una bona estona il·lustrant-nos sobre els inicis de Tintín i les seves fonts.

I aquest dimarts, 10 de gener, coincidint amb l’aniversari dels 88 anys de Tintín, a qui van entrevistar des de Catalunya Ràdio i a càrrec de Mònica Terribas va ser a l’Enric Reverté, propietari de la botiga de Cantonet, que  ens va parlar de la nova versió en color de Tintín al País dels Soviets i de diversos aspectes poc coneguts de la vida personal d’Hergè i els seus personatges. Val a dir també que les dues entrevistes van tenir destacats índexs d’audiència en les seves respectives franges horàries.

L’enhorabona a ambdós per il·lustrar l’audiència sobre el nostre heroi i el seu món!. Podeu escoltar les entrevistes senceres en aquests enllaços:

8-1-2017, David Baker, Xifort a RAC1

10-1-2017, Enric Reverté a CatRadio