Skip to content

1001

1001 al 34è Saló del Còmic

1001 al 34è Saló del Còmic

Després de quatre dies, la presència de la nostra associació al Saló del Còmic de Barcelona podem considerar que ha estat un èxit.

Han passat per l’estand uns quants centenars de visitants, molts d’ells interessats en les nostres activitats i atrets, segurament per l’exposició Jo encara diria més. Mostra de llengües tintinaires, però també encuriosits pels flyers que se’ls lliuraven en mà, amb la breu explicació per animar-los a fer-se tintinaires, i que propiciaven una estona de conversa amistosa. D’aquesta manera hem aconseguit una vintena de socis que s’han inscrit a 1001 allí mateix, procedents de diverses comarques del país i fins en un parell de casos de l’estranger i tot! A part d’uns quants més que es van endur la butlleta amb la intenció d’enviar la seva sol·licitud per internet en els pròxims dies.

Van completar aquest èxit les prop de 200 butlletes que van omplir l’urna per participar en la gimcana de l’exposició de les llengües. A darrera hora de diumenge, dues mans innocents vestides de princeses galàctiques que passaven per davant del nostre estand, van ser convidades a triar, d’entre els encertants de les preguntes, la butlleta guanyadora, que va resultar ser de l’Adolf Sànchez, que s’emportarà la col·lecció completa d’àlbums de Tintín, gentilesa de “El Corte Inglés”, a més del carnet de soci i la inscripció gratuïta durant un any a la nostra associació.

Des d’aquí, moltíssimes gràcies a tots els que ens heu visitat aquests dies!!!

L’any vinent, mirarem de tornar-hi a ser amb més novetats tintinaires!

Galeria de fotos 34è Saló del Còmic