Skip to content

1001

1r Dinar de Nadal tintinaire

El passat dia 11 de desembre es va dur a terme el Primer Dinar de Nadal Tintinaire, que va aplegar una quarantena de persones, entre socis i familiars.

dinar-nadal-2016-1

El dinar es va dur a terme a “La Lira”, societat cultural i esportiva ubicada al barri de Sant Andreu de Palomar, de Barcelona, i que actualment acull la nova seu de 1001.

L’àpat, que va estar complementat amb detalls de record tintinaires per als assistents, va transcórrer en un excel·lent ambient de germanor i companyonia, i no varen faltar els torrons i un brindis amb cava en què tota la concurrència va expressar els seus desitjos de cara a les properes festes nadalenques.

dinar-nadal-2016-2

En acabat de dinar, i a càrrec d’en Pau Vinyes, es va dur a terme una visita guiada per les instal·lacions de La Lira, que a més del restaurant de la planta baixa, compta amb sales polivalents en què les diverses associacions adscrites hi duen a terme les seves activitats.

dinar-nadal-2016-3

Precisament en la sala del tercer pis, a la sobretaula, es va organitzar el V Campionat del Savi Tintinaire, en què una dotzena de participants, distribuïts en parelles, varen competir demostrant els seus coneixements tintinaires, en un torneig presidit per l’emoció tant dels propis concursants com dels acompanyants i espectadors. en aquesta ocasió van ser guanyadors absoluts el tàndem format per Joaquim Buscà i Jordi Duch.

dinar-nadal-2016-4dinar nadal 2016 5

 

D’aquesta manera lúdica, i quan el cel ja havia enfosquit, es va clausurar una jornada tintinaire d’allò més intensa i festiva.