Skip to content

1001

20è aniversari 1001

Enguany commemorem el vintè aniversari de 1001, Associació Catalana de Tintinaires, i per a celebrar aquest important esdeveniment farem un acte el propvinent diumenge 17 de desembre de 2023, a les 11.00 hores, a la Societat Cultural i Esportiva La Lira (carrer de Coroleu, 15, de Sant Andreu de Palomar; 08030 Barcelona).

Per això us convidem, a totes les sòcies i socis i acompanyants, a assistir en aquesta especial celebració.

En aquest acte comptarem amb la presència dels membres fundadors de l’associació. Joan Manuel Soldevilla, vocal de la primera Junta Directiva, ens delectarà amb una conferència de tema tintinaire.

Aprofitant l’esdeveniment, inaugurarem l’exposició d’obres presentades al Segon Concurs de Fotografia Tintinaire Joan Trulls i el jurat designat proclamarà la fotografia guanyadora i lliurarà el premi corresponent. 

Tots els socis i sòcies assistents rebran un magnífic obsequi tintinaire, i per això necessitem que ens confirmeu l’assistència a l’acte abans del dia 10 de desembre de 2023.

Un cop finalitzada la celebració, farem el tradicional dinar de germanor de Nadal per a totes les sòcies i socis i acompanyants que s’hi vulguin apuntar. Aquest àpat tindrà lloc, les dues del migdia, al Restaurant & Cocteleria Marilyn, situat al carrer Gran de Sant Andreu, núm. 248, de Barcelona. El preu del menú són 35 € per persona (per als més petits, disposen d’un menú infantil, consistent en macarrons, pollastre arrebossat amb patates i gelat, per 12,50 €).

Els qui estigueu interessats a venir al dinar, heu de respondre a aquest correu: socis@1001.cat indicant el nom del soci o sòcia i el nombre de persones que hi assistiran. Heu d’escollir el segon plat per a cada comensal del menú que podeu trobar adjunt a aquest correu. Si voleu cap menú infantil o si algú pateix al·lèrgia o intolerància alimentaria, ho heu de fer constar explícitament perquè ho puguem comunicar amb temps al restaurant.

Tot seguit, haureu de fer un ingrés al compte corrent de l’associació  abans del dilluns 11 de desembre de 2023, en el concepte del qual heu d’indicar «Dinar de Nadal», el nom del soci o sòcia i el nombre de persones que hi assistiran.

NOTA: L’acte de celebració del vintè aniversari i el dinar posterior de germanor, tot i que són el mateix dia, es tracta d’actes independents, o sigui, que l’assistència a l’un no comporta l’assistència a l’altre; per tant, ens haureu de respondre si veniu a un de sol a tots dos abans del dia 10 de desembre de 2023.