Vés al contingut

1001

Assemblea 1001 -2017

ASSEMBLEA 1001-2017

El dissabte 18 de març es va realitzar l’assemblea anual de socis de 1001 corresponent a l’any 2017. Gairebé una setantena de socis van voler participar d’una assemblea amb un ordre del dia més extens que en d’altres edicions. Només accedir a la sala, es va obsequiar els assistents amb la Memòria enquadernada i a color de l’any 2016. A La primera part, després de la protocol·lària benvinguda, es va seguir el preceptiu Ordre del Dia on primer de tot es va fer repàs de la Memòria amb les activitats i l’aprovació de l’estat de comptes 2016 i del pressupost previst per al 2017, els quals van ser aprovats per unanimitat. es va informar de la XIII Trobada Anual de Tintinaires que enguany es realitzarà a Sant Cugat del Vallès i dels viatges previstos organitzar a Brussel·les al maig i a Cheverny. També es va aprovar per unanimitat el canvi de seu social de 1001 amb la sortida del Casal de Barri l’Harmonia de Sant Andreu i que passa a formar part de les entitats que acull l’Associació La Lira del barri de Sant Andreu de Barcelona, on disposarem d’un petit magatzem i espai per a trobades i exposicions.com la de les llengües tintinaires que ja es troba allà. Lles assemblees anuals es continuaran fent, com sempre fins ara, a la sala d’actes del Centre Cultural Can Fabra, indret que es troba a escassos 5 minuts a peu de la nova seu oficial de la Lira.

En una segona part, es va deixar pendent d’aprovació i sota estudi i valoració per part de la Junta la proposta d’establir diferents quotes segons les condicions dels associats

I en el torn de “Precs i preguntes” es van presentar dues localitats -Esplugues de Llobregat (soci Lluis Miquel Montaner) i Cervelló (soci Carles Pérez)- com a candidates per a acollir les futures “Trobades tintinaires” d’anys vinents. Aquestes dues propostes van ser molt ben acollides per tothom. Altres propostes van ser la de crear grups de treball en coordinació i contacte amb la Junta Directiva, i de l’anunci per part de la nostra sòcia Luz Caballero, d’una exposició sobre Tintín a Canàries a finals del mes de maig co organitzat per l’Aliança Francesa. Finalment, com ja ve essent habitual en els darrers anys, es van repartir els pins de reconeixement als socis i sòcies que fa deu anys que formen part de 1001.

L’assemblea es va cloure amb una breu xerrada del nostre company David Baker, Xifort, que ens va fer un petit recorregut molt ocurrent amb un powerpoint sobre els detalls científics que hi ha en els àlbums, carregats de curiositats i anècdotes.

Acabada l’assemblea, un bon grapat dels assistents van trobar-se per acabar la jornada a la Societat La Lira, la nova seu de 1001, on en Xifort, com a comissari de la Mostra de Les Llengües Tintinaires allà exposada, ens va fer una breu explicació de la mateixa i en Pau Vinyes , dinamitzador cultural de Sant Andreu de Palomar i membre de la nostra associació, ens va fer una visita guiada per les instal·lacions. En acabar, un sopar organitzat per refermar amb bon humor l’amistat que ja fa temps que ens uneix i fer petar la xerrada de forma agradable i distesa, amb l’esperit tintinaire imprescindible en totes les nostres reunions i assembles.

Galeria d’imatges:

Vista e la sala I
Vista de la sala
La taula
La taula

 

 

 

 

 

Els socis premiats amb el pin
Els socis premiats amb el pin
ass 17-05
La xerrada d’en Xifort