Skip to content

1001

Primera assemblea de TintinCat

 

El dissabte 12 de març es va celebrar a la sala d’actes del centre cultural Can Fabra del barri de Sant Andreu de Barcelona la primera assemblea de socis de l’associació TintinCat. En l’acte hi van participar un total de 24 socis, que juntament amb els acompanyants van fer que a la sala hi haguessin unes 50 persones, fet que va facilitar que la tarda transcorregués en un excel·lent ambient tintinaire.

L’assemblea es va iniciar amb les paraules de benvinguda del president de l’entitat, Victor Niubó, i la intervenció del conseller de cultura del districte de Sant Andreu del Palomar, Joan Pallarès. Seguidament es va procedir a la lectura de la memòria de les activitats del 2004 i posteriorment la junta va exposar les línies d’actuació pel 2005.

Un cop acabades les lectures es va procedir a la part més lúdica, amb el tast de whisky Loch Lomond i el sorteig de diversos premis entre els assistents, entre els quals un per a la guanyadora del concurs i un altre per al soci vingut de més lluny, ni més ni menys que de Mallorca!

Per a concloure l’acte en David Baker va realitzar la conferència titulada “L’extraterrestre”, derivada de l’àlbum “Vol 714 a Sidney” i per a finalitzar es va projectar la versió en dibuixos animats de “L’afer Tornassol”.

Fotografies de l’assemblea: