Vés al contingut

1001

Assemblea TintinCat 2006

 

El dissabte 11 de març va tenir lloc a la sala d’actes de la bibilioteca Can Fabra de Sant Andreu la segona assemblea de socis de TntinCat. L’assistència va ser superior a la primera edició, amb un total de 36 socis que van assistir a l’acte i que juntament amb els acompanyants van fer que a la sala hi haguessin més de 50 persones.

Tal i com podeu veure a les fotografies, l’acte també va comptar amb la presència de diversos personatges de les aventures de Tintín, que tampoc van voler faltar a la cita. En definitiva, la jornada va ser un altre cop excel·lent i tots els tininaires que hi eren presents s’ho van passar d’allò més bé.

Com en l’anterior edició l’assemblea va començar amb les paraules de benvinguda del president de l’entitat, Victor Niubó, i la intervenció del conseller de cultura del districte de Sant Andreu del Palomar, Joan Pallarès. Posteriorment el tresorer va fer un resum de l’estat de comptes de l’any 2005 i el secretari de l’associació va continuar amb un repàs a la memòria d’activitats de l’any anterior. També es van presentar les següents iniciatives per a l’any 2006:

  • Socis d’honor
  • Domini .cat
  • Domiciliació de rebuts
  • Segona trobada tintinaire

Posteriorment es va procedir al sorteig del concurs i a l’entrega del premi pel soci vingut de més lluny, tot ben acompanyat per uns bombons repartits als assistents per gentilesa de la Bianca Castafiore i la seva fidel Irma.

El mestre Xifort va tornar a deleitar al públic amb la xerrada “Qui és Tintín?” i finalment es va projectar la pel·lícula de dibuixos animats de “Stoc de coc” on els més petits van poder disfrutar d’allò més.

Fotografies de l’assemblea: