Vés al contingut

1001

Assemblea TintinCat 2007

 

El passat dissabte 24 de març, com ja ve sent un clàssic, la sala d’actes de la biblioteca Can Fabra del barri de Sant Andreu de Barcelona va acollir la terecera edició de l’assemblea de socis de TintinCat. L’assemblea va transcórrer en un ambient molt agradable i amb la presència de 41 socis més acompanyants que van participar d’aquesta reunió anual per fer balanç del funcionament de l’associació.

Després del control d’assistència i de la benvinguda, l’acte va seguir l’ordre del dia establert i la junta va procedir a fer un repàs de la memòria d’activitats de l’any anterior, amb l’aprovació de l’estat de comptes. El següent punt va ser informar als socis assistents de la situació creada arran d’un requeriment de Moulinsart S.A., gràcies a l’amable col·laboració d’un soci advocat.

Posteriorment es van comentar les diferents propostes i actes que se celebraran aquest any del centenari del naixement d’Hergé, on diferents escoles del país se’n faran ressò, i on el punt culminant serà la tercera trobada tintinaire de Catalunya, que aquesta tardor se celebrarà a Figueres.

Un cop finalitzat el torn de prec i preguntes es va passar a la part més lúdica, sempre ben animada pels amics de Can Tonet, que aquest cop van repartir deliciosa xocolata tintinaire. Seguidament es van entregar els premis del concurs i del soci vingut de més lluny, en aquest cas de la localitat de Súria (Bages).

L’associació TintinCat va mostrar el seu agraïment a la biblioteca Can Fabra, entregant a aquesta entitat un diploma de soci d’honor per la seva col·laboració en les activitats de l’entitat i pel seu suport en la divulgació de l’obra d’Hergé i del còmic en general al nostre país.

A continuació es va projectar un DVD que van gravar els tintinaires de Sabadell per a recordar la meravellosa trobada a la capital vallesana. I finalment, en Xifort ens va il·lustrar amb una de les seves xerrades, en aquesta ocasió centrada en els punts de coincidència entre l’aventura lunar de Tintín i la pel·lícula “Destination Moon” dels anys 50.

Fotografies de l’assemblea: