Skip to content

1001

Assemblea TintinCat 2008

 

Per quart any consecutiu l’assemblea de socis de TintinCat va tenir lloc a la sala d’actes de la biblioteca Can Fabra del barri de Sant Andreu de Barcelona. L’assemblea d’enguany tenia com a novetat les eleccions a la junta directiva, ja que seguint els estatuts de l’associació cal convocar-les cada quatre anys. De totes maneres no va haver gaire emoció ja que només es presentava una candidatura, la de la mateixa junta que va fundar l’associació però ampliada amb dues noves incorporacions femenines.

Els més de 40 socis i acompanyants van anar entrant a la sala passant el control d’identificació per a poder rebre la papereta per votar i el regal corresponent. Tot i els problemes tènics amb el projector, l’assemblea va transcòrrer normalment amb el repàs de la memòria d’activitats del 2007, l’aprovació de l’estat de comptes i la modificació d’un punt dels estatuts que ara permet que nens i nenes de totes les edats també siguin socis de ple dret de TintinCat.

Un cop realitzat el tràmit de les eleccions, els assistents van seguir disfrutant de la tarda amb la projecció del muntatge fotogràfic de la trobada de Figueres, l’entrega de diversos obsequis i la sempre interessant xerrada d’en Xifort.

En aquesta edició volem agrair especialment la col·laboració d’en Joan Trulls, l’autor dels muntatges fotogràfics i un dels socis més actius, que durant el transcurs de l’assemblea va patir una caiguda de la qual afortunadament es va recuperant. Tampoc podem deixar de recordar la participació d’altres socis compromesos que van fer possible que l’assemblea transcorregués en un ambient alegre, amb repartiment d’obsequis, amb una decoració tintinaire de la sala i fins i tot acabant amb una degustació de Loch Lomond.

Fotografies de l’assemblea: