Vés al contingut

1001

Assemblea TintinCat 2009

 

L’assemblea de socis d’enguany es va tornar a celebrar a l’acollidora sala d’actes de la biblioteca Can Fabra del barri de Sant Andreu de Barcelona, amb la presència de la regidora de cultura del districte que va donar la benvinguda als assistents. En la taula de registre de socis es van comptabilitzar més de 40 socis que van rebre un petit present com a agraïment a la seva presència.

Tots ells juntament amb els acompanyants van disfrutar de la tarda que va començar amb el repàs a la memòria d’activitats del 2008 i va continuar amb els següents punts de l’ordre del dia. Un cop finalitzada la part més institucional, es va donar pas a una part més lúdica, amb la cel·lebració del concurs, l’entrega de premis i una degustació de bombons inclosa. Posteriorment es va projectar un excel·lent documental preparat per Xifort i el DVD amb el recull de fotografies de la trobada de Mataró realitzat per en Joan Trulls.

Com a punt final de la jornada, la sortida de l’assemblea va coincidir amb un petit castell de focs que es va realitzar al davant de la biblioteca de Can Fabra en motiu d’un acte en suport de la cultura del foc, una bona manera de concloure una tarda marcada pel bon ambient entre els tintinaires assistents.

Fotografies de l’assemblea: