Vés al contingut

1001

Assemblea TintinCat 2010

 

Aquest any l’assemblea de socis tenia dos punts importants en l’ordre del dia a part dels habituals: l’explicació de l’acord amb Moulinsart S.A. i la votació del canvi de nom de l’associació a conseqüència de l’esmentat acord. Aquest fet va provocar una gran afluència d’assistents a l’acte, un total de 50 socis amb dret a vot més acompanyants.

Un cop repassats i aprovats la memòria i l’estat de comptes de l’exercici anterior, es va comunicar als assistents la celebració de la propera trobada tintinaire a Manacor a finals d’octubre d’enguany.

Seguidament es va presentar l’acord estàndard que Moulinsart S.A. té amb les associacions i que la nostra associació ha hagut d’acceptar juntament amb una indemnització per la reproducció no autoritzada d’imatges de l’obra d’Hergé en les revistes i la pàgina web.

I finalment va arribar el moment més esperat, on els socis assistents van decidir el nou nom de l’associació a partir de les dues propostes finalistes, amb els següents resultats:

  • 1001 – Associació catalana de tintinaires–>26 vots
  • Molins de Dalt – Associació catalana de tintinaires –>24 vots
  • En blanc –>1 vot

D’aquesta manera es tanca l’etapa de TintinCat i comença la de 1001, un canvi de nom però no de l’esperit inicial de l’associació de gaudir i divulgar l’obra d’Hergé sense ànim de lucre, fet que sembla que alguna empresa belga no acaba de comprendre.

Fotografies de l’assemblea: