Vés al contingut

1001

Assemblea 1001 – 2011

 

Un any després de l’assemblea que va confirmar el canvi de nom de l’associació a 1001, ens vam tornar a reunir a la biblioteca de Can Fabra del barri de Sant Andreu per a celebrar l’assemblea de socis de l’any 2011. Tot i que aquesta vegada no hi havia votació ni cap punt calent en l’agenda del dia, l’assistència de socis va ser força notable i vam superar la cinquantena de persones.

L’acte va transcórrer amb total normalitat, amb el repàs i l’aprovació de la memòria del 2010 i de l’estat de comptes. També es va anunciar que la seu de la propera trobada tintinaire serà la ciutat de Terrassa, i es va demanar als assistents col·laboració per a poder-la tirar endavant de la millor manera possible, ja que enguany la qüestió econòmica fa més difícil trobar suports per la organització.

Un cop finalitzada la part formal de l’assemblea va arribar la part més lúdica amb el sempre “difícil” concurs que va repartir dos premis. La projecció d’un reportatge sobre la figura dels maharajàs a càrrec d’en Xifort va concloure l’acte.

Fotografies de l’assemblea: