Vés al contingut

1001

Assemblea 1001 – 2012

 

En l’assemblea de socis del 2012 que es va tornar a realitzar a la sala d’actes de la bibilioteca Can Fabra de Sant Andreu del Palomar es van celebrar les segones eleccions a Junta directiva de l’associació. No hi va ha haver sorpreses i va sortir escollida la candidatura encapçalada per l’actual president Victor Niubò, que presenteva dues novetats entre els seus membres respecte l’anterior junta. Aquestes dues noves incorporacions són els socis Pedro Martín i Pau Vinyes, als quals aprofitem per donar la benvinguda a la junta.
Les esmentades eleccions es van produir després de complir els altres punts de l’ordre del dia: la benvinguda, la presentació de la memòria del 2011, l’aprovació dels comptes del 2011 i el torn de propostes i preguntes.

Un cop acabada la part més institucional de l’assemblea, es va realitzar el ja tradicional sorteig on es van repartir dos obsequis als socis afortunats i es van projectar un parell de vídeos gentilesa d’en Pepet Baget, el primer es tractava d’un resum de les diferentes trobades tintinaires i el segon era una curiosa animació de les portades dels àlbums de Tintín.
Per acabar l’acte en Xifort va pronunciar una entretinguda xerrada centrada en el català emprat per Joaquim Ventalló en les traduccions del Tintín al català.

Com a curiositat volem remarcar la presència a l’assemblea d’un soci vingut des de França, al qual volem agrair la seva presència així com a tots els socis que van participar de l’acte. Per finalitzar, tal i com va es va anunciar en l’assemblea, ja podem confirmar que la trobada tintinaire d’enguany serà a Sant Andreu del Palomar, l’històric barri de Barcelona que any rere any acull l’assemblea de socis.

Fotografies de l’assemblea: