Vés al contingut

1001

Assemblea 1001 – 2013

 

Després de l’exitosa trobada tintinaire de 2012, Sant Andreu de Palomar va tornar a acollir un acte de 1001, en aquest cas l’assemblea anual de socis a la biblioteca de Can Fabra. Força assistència de públic, un total de 48 socis més acompanyants. Socis i sòcies de totes les edats, entre els quals ens agrada destacar la presència de les petites Jana, Maria i Estel, i de diferents procedències ja que enguany vam comptar amb la presència d’un soci francès (Olivier) i un soci belga (Jean Michel) a qui volem agrair especialment la seva assistència.

Un cop fet el control d’assistència va començar l’acte i es va seguir l’ordre del dia amb la presentació de la memòria d’activitats del 2012 i l’aprovació de l’estat dels comptes. Per acabar la part institucional es va fer l’anunci que la trobada tintinaire d’enguany serà a Ripoll, capital de la cultura catalana de 2013, i que l’associació comptarà amb un stand al saló del còmic de Barcelona.

No va faltar el ja tradicional sorteig, aquest cop amb les preguntes una mica més difícils que altres vegades, però els tintinaires vam demostrar estar en forma ja que hi va haver un alt nombre d’encerts. Mentre es feia el recompte del sorteig es va projectar un recull fotogràfic de la trobada de Sant Andreu realitzat pel Joan Trulls. Després es va procedir a l’entrega dels premis i per posar la cirereta a l’acte en Xifort ens va presentar la xerrada “El misteri de l’àlbum perdut”, on vam aprendre moltes coses sobre “Tintin et le Thermozéro” un projecte d’aventura de Tintín que no es va acabar de dur a terme. Aquí va finalitzar una tarda agradable de retrobament entre tintinaires i que alguns socis van concloure amb un sopar a l’històric bar Versalles.

Fotografies de l’assemblea: