Vés al contingut

1001

Assemblea 1001 – 2014

 

L’assemblea d’enguany ha estat especial perquè s’han commemorat els primers 10 anys de l’associació, i molts socis, un total de 47, més acompanyants no s’ho van voler perdre. Volem agrair la presència de tots ells, entre els quals volem destacar uns quants que van assistir per primera vegada i d’altres que van venir de força lluny, inclosa una colla internacional de França, Bèlgica i Suïssa.

En la primera part de l’acte es va fer l’habitual repàs a la memòria d’activitats i l’aprovació de l’estat dels comptes. Es va aprofitar aquests 10 primers anys per fer un repàs estadístic dels socis i sòcies de l’entitat, fixant-nos també en el personatge triat pel carnet.
Posteriorment es va passar als actes de celebració del desè aniversari. Mentre es projectaven imatges d’aquests 10 anys, es va fer entrega d’un pin commemoratiu a cadascun dels socis presents que portaven deu anys en l’entitat, del qual també va rebre un exemplar el creador de l’antic logotip, en Teo Peiró. Aquesta entrega s’anirà repetint en anys posteriors als socis que vagin complint els 10 anys.

Seguidament en Pau Vinyes, un dels comissaris de la mostra “Tintinaires de Catalunya” va oferir a tots els assistents una breu visita guiada per la mostra, situada en una sala molt propera a on se celebrava l’assemblea. En acabar la visita un pica-pica amb una mica de cava ens esperava per celebrar com cal aquest aniversari de l’associació catalana de tintinaires, tot això mentre es projectaven les fotos de la darrera trobada tintinaire a Ripoll gràcies al muntatge d’en Joan Trulls.

Tot fent el pica-pica, el president de l’entitat, Víctor Niubò, va cloure l’acte amb un breu parlament encoratjant-nos a seguir endavant amb l’associació i amb un “Visca Tintín!”.

Fotografies de l’assemblea: