Vés al contingut

1001

Assemblea 1001 – 2015

 

El passat dissabte 28 de febrer es va realitzar l’assemblea de socis de 1001, associació catalana de tintinaires, corresponent a aquest any 2015. L’assistència va ser superior a altres anys ja que es va superar la xifra de 50 socis assistents. Bona part d’aquests assistents va poder fer abans de l’inici de l’assemblea una visita al recinte de la Fabra i Coats, al costat de la biblioteca Can Fabra, on està situat el local de l’associació. La visita va ser organitzada per en Pau Vinyes, dinamitzador cultural de Sant Andreu de Palomar i membre de la nostra associació.

Els membres de la junta van prendre la paraula i com sempre en la primera part de l’assemblea es va fer la part més institucional amb el repàs a la memòria d’activitats i l’aprovació de l’estat dels comptes. Cal destacar l’ovació rebuda pel nostre Pepet Baget particular, el soci Joan Trulls, o la intervenció del soci Manel Camps anunciant que el grup de socis de Sabadell (MoulinSab) té la intenció de fer una exposició vinculant Tintín al Tibet i efemèrides d’expedicions catalanes a l’Himalaia. També hi va haver la intervenció d’en Francesc Belso parlant dels preparatius de la trobada d’enguany a Cornellà.

Posteriorment es va procedir a l’entrega dels pins als socis que fa 10 anys que són membres de la nostra associació, una tradició que va començar l’any passat i que esperem poder repetir molts anys més. Seguidament es van projectar un Power Point amb imatges de la darrera trobada a La Garriga, i un reportatge casolà sobre les aparicions d’Hergé a televisió, fent especialment esment a les nombroses vegades que Hergé sortí dibuixat en la sèrie de dibuixos animats d’Ellipse-Nelvana, emulant a Alfred Hitchcock amb les aparicions en les seves pel·lícules.

Per últim els assistents van poder participar en el ja clàssic concurs de preguntes organitzat per David Baker, enguany amb un nivell força elevat que provocà que els resultats fossin molt renyits.

Fotografies de l’assemblea: