Vés al contingut

1001

Assemblea 1001 – 2016

 

El passat 6 de febrer va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de la nostra associació. Enguany es va batre el rècord d’assistència, ja que, entre socis i acompanyants, es va superar la setantena d’assistents.

Aquesta vegada l’Assemblea no va comptar amb la part lúdica a la que estem acostumats, degut al dens programa institucional que marcava l’ordre del dia.

Així doncs, en Víctor Niubò va exposar la memòria d’activitats i l’estat de comptes de l’associació, que van ser aprovats per unanimitat. En aquesta exposició es van fer mencions especials a la sòcia Luz Caballero, que venia des de Canàries, a en Marcel·lí Circuns, per la seva dedicació en la preparació de les Caminades Tintinaires i a Joan Trulls pel seu reputadíssim “Vist a la xarxa”.

En el torn de precs i preguntes van intervenir el soci Ernest Oriol, que va demanar la potenciació d’activitats infantils i el també soci Pedro Gambús, per interessar-se en l’estat de les relacions antre l’associació i Moulinsart.

Seguidament es va procedir a l’entrega dels pins als socis que fa 10 anys que són membres de la nostra associació. Enguany eren mereixedors d’aquesta distinció quaranta set socis.

Com que aquest any tocava fer eleccions a Junta, l’únic candidat a president que es presentava, en Jordi Duch, va exposar breument el seu programa. Posteriorment es va passar a la votació. Van participar 95 socis (59 amb vot presencial i 36 amb vot delegat). La candidatura presentada va obtenir 81 vots (amb més del 85% del suport), i 14 vots van ser en blanc.

El president sortint, Víctor Niubò, tot recordant els dotze anys passats al cap de l’associació va fer un emotiu parlament que va ser llargament aplaudit.

A continuació, es va presentar la nova Junta, encapçalada per Jordi Duch i composta per Jacint Guillem (vicepresident), Miquel Puig (secretari), Pedro Martín (tresorer) i els vocals Toni Dalmases, Enric Reverté, Joan Trulls, Pau Vinyes i David Baker “Xifort”, que van acceptar el càrrec.

Cal destacar, per als anals, que el primer acte que va efectuar el nou president va ser el lliurament a la sòcia Luz Caballero, de Canàries, d’un lot de productes de l’associació en agraïment al seu llarg desplaçament per a assistir a l’assemblea.

Previ a la cloenda de l’acte es va projectar un bonic audiovisual elaborat per en Joan Trulls amb imatges de la Trobada de Cornellà i de la mostra “Tintín al Tibet” que va tenir lloc a Sabadell.
Fotografies de l’assemblea: