Skip to content

1001

1a caminada tintinaire a Cal Marçal

 

El diumenge 11 de març de 2012 es celebrarà a Cal Marçal (Puig-Reig) la primera caminada popular organitzada per la nostra associació. Es tracta d’una caminada d’un parell d’hores amb un recorregut aproximat d’uns 10 quilòmetres, amb unes vistes meravelloses, apta per a tothom i amb esmorzar a l’arribada.

La sortida serà entre les 8 i les 9 del mati des de la plaça de l’església de Cal Marçal. El preu de la inscripció serà de 9€ i hi haurà un parell d’avituallaments al llarg de la caminada. T’animem a venir amb amics i familiars per no perdre una bona ocasió de gaudir de la natura i de bona companyia.

Cartell de la caminada (arxiu PDF)

Per arribar a Cal Marçal cal agafar la C-16 direcció Berga i prendre la sortida 79 “Puig-Reig Sud”. En aquesta mateixa carretera i abans d’arribar a Puig-Reig ja us trobareu amb Cal Marçal.

Plànol per arribar a Cal Marçal

Plànol per arribar a Cal Marçal

Actualització (12/03/2012)

La caminada es va fer en un dia esplèndid i una magnífica organització, fet que va facilitar que les més de 140 persones que es van inscriure gaudissin d’un matí fent exercici en una agradable caminada pels voltants de Puig-Reig i una botifarrada en acabar.

A continuació deixem unes imatges pel record de la 1a edició d’aquesta caminada, amb l’agraïment a tots els que van fer possible aquest acte, amb menció especial al Marcel·lí i la Domi i la gent de Puig-Reig que va participar en l’organització.

L'stand de l'associació

L’stand de l’associació

L'stand de Can Tonet

L’stand de Can Tonet

L'stand de Can Tonet

L’stand de Can Tonet

El merescut esmorzar

El merescut esmorzar

Foto de grup amb les botifarres

Foto de grup amb les botifarres