Vés al contingut

1001

2a caminada tintinaire a Cal Marçal

 

El diumenge 24 de febrer de 2013 es celebrarà a Cal Marçal (Puig-Reig) la segona caminada popular organitzada per la nostra associació.

Enguany hi ha la possibilitat de fer una caminada de 12 Km. i també una de més llarga de 16 Km. En el moment de la separació de les dues caminades és quan es decidirà quina opció es vol fer. La ruta estarà marcada amb cinta i tindrà 2 controls-avituallaments. Al finalitzar hi haurà un esmorzar amb: entrepà calent, begudes, cafè, gotes i un record per a tots.

HORARI SORTIDA: de 8 a 9 del matí (des de la plaça de l’església de Cal Marçal)
INSCRIPCIONS: el mateix dia
PREU: 8€

Anima a amics i familiars a venir, i no et perdis aquesta ocasió de gaudir de la natura i de bona companyia.

Per arribar a Cal Marçal cal agafar la C-16 direcció Berga i prendre la sortida 79 “Puig-Reig Sud”. En aquesta mateixa carretera i abans d’arribar a Puig-Reig ja us trobareu amb Cal Marçal.

Plànol per arribar a Cal Marçal
Plànol per arribar a Cal Marçal
Cartell de la caminada 2013
Cartell de la caminada 2013
El cartell a Cal Marçal
El cartell a Cal Marçal

Actualització (27/02/2013)

Com en la primera edició de la caminada, un intens fred a primera hora rebia als caminants a l’hora de fer les inscripcions, però ben aviat el sol es va imposar i va fer que la caminada es fes en molt bones condicions i un dia radiant. Gent de totes les edats es va animar a fer el recorregut pels voltants de Puig-Reig, i a l’acabar els esperava una merescuda butifarrada amb llesques de pa de pagès i cafè calentet.

Una altra vegada la gent va poder gaudir d’una caminada ben entretinguda i un entorn privilegiat, tot gràcies a l’organització de l’equip de gent de Puig-Reig a qui volem agrair la seva tasca.

El magnífic equip organitzador
El magnífic equip organitzador
L'stand de les inscripcions i obsequis
L’stand de les inscripcions i obsequis