Vés al contingut

1001

4a caminada tintinaire a Cal Marçal

 

El proper diumenge 22 de febrer de 2015 es celebrarà a Cal Marçal (Puig-Reig) la quarta caminada popular organitzada per la nostra associació.

Enguany el recorregut serà d’uns 11 Km. La ruta estarà marcada amb cinta i tindrà 2 controls-avituallaments. Al finalitzar la caminada hi haurà un esmorzar amb entrepà calent, begudes i cafè.

HORARI SORTIDA: de 8 a 9 del matí (des de la plaça de l’església de Cal Marçal)
INSCRIPCIONS: el mateix dia
PREU: 8€

La caminada és oberta a tothom, tant per tintinaires com per caminaires i amants de la natura. T’animem a venir a la caminada acompanyat de familiars i amics, és una bona ocasió per fer salut i gaudir de la natura!

Per arribar a Cal Marçal cal agafar la C-16 direcció Berga i prendre la sortida 79 “Puig-Reig Sud”. En aquesta mateixa carretera i abans d’arribar a Puig-Reig ja us trobareu amb Cal Marçal.

Plànol per arribar a Cal Marçal
Plànol per arribar a Cal Marçal
Revista Pànxing Berguedà - Caminada 2015
Revista Pànxing Berguedà – Caminada 2015

Actualització (07/03/2015)

La quarta edició de la caminada tintinaire va acollir més caminants que mai, per sobre dels 150 inscrits, que van acabar molt satisfets després de fer els gairebé 12 quilòmetres pels voltants de Cal Marçal. Un solet i un temps agradable van acompanyar als caminaires, només a darrera hora hi va haver unes ratxes de vent que es van fer molestes. Al finalitzar la caminada tothom va poder disfrutar del merescut esmorzar i va tenir uns petits obsequis.

Com en les anteriors edicions volem agrair l’esforç i ganes de la gent de Cal Marçal i de Puig-Reig i de tots el que ho han fet possible.

Cua per fer les inscripcions
Cua per fer les inscripcions
Part de l'equip organitzador
Part de l’equip organitzador
Les brases per les butifarres
Les brases per les butifarres
Preparant el pà amb tomàquet
Preparant el pà amb tomàquet