Skip to content

1001

Dinar de Nadal i visita CaixaForum

Visita exposició «Còmics. Somnis i història» 

Enguany hem pensat d’aprofitar el nostre tradicional “dinar de germanor” per a anar a visitar, el propvinent diumenge dia 18 de desembre, a les onze del matí, l’exposició «Còmics. Somnis i història» que ofereix el CaixaForum Barcelona. El preu de l’entrada és de 6 € per persona, però per als clients de CaixaBank és gratuïta, i també per als menors de setze anys.

Pel que fa a aquesta visita, cadascú podrà treure l’entrada al mateix museu (sembla que no hi ha gaire cua). Tingueu en compte que els clients de CaixaBank heu de portar una targeta de dèbit o de crèdit o bé una llibreta de la mateixa entitat per a tenir l’entrada gratuïta.

Dinar de Nadal

Pel que fa al dinar de Nadal de germanor per a tots els socis i sòcies tintinaires i acompanyants, s’esdevindrà el propvinent diumenge dia 18 de desembre. Aquest any tindrà lloc al Restaurant El Sortidor del Poble-sec, situat a la plaça del Sortidor, núm. 5 , a les dues del migdia. El preu del dinar és de 35 € per persona.

També disposen de menú infantil, de menú vegetarià i de menú per a persones que tenen al·lèrgies. Feu-nos-ho saber quan contesteu el correu i ho tindrem en compte. Tots els menús tenen el mateix preu, excepte l’infantil, que haureu d’abonar al nostre vocal d’Activitats quan accediu al restaurant.

Els qui estigueu interessats a venir al dinar, heu de respondre a aquest correu per a indicar-nos el nom del soci o sòcia i el nombre de persones que voleu venir  abans del dilluns 12 de desembre de 2022.

© Hergé/Moulinsart 2022