Vés al contingut

1001

Convocatòria Assemblea General Extraordinària

La reunió de l’Assemblea General Extraordinària  de socis de 1001, Associació Catalana de Tintinaires, tindrá lloc al teatre de la SCE La Lira, de Barcelona, el propvinent dissabte 23 de març de 2024, a les cinc de la tarda.

D’acord amb els articles 9 i 10.2 dels Estatuts de 1001, Associació Catalana de Tintinaires, us convoquem a l’Assemblea General extraordinària que tindrà lloc al teatre de la SCE La Lira, de Barcelona, el propvinent dia 23 de març de 2024, a les cinc de la tarda, amb la finalitat de modificar l’article 2 d’aquests mateixos Estatuts.

Igualment, d’acord amb l’article 10.1 dels Estatuts de 1001, us convoquem a l’Assemblea General ordinària que s’esdevindrà a continuació de l’extraordinària al mateix lloc.

Al final de la sessió es lliuraran els antics cartells enrotllables de la mostra de llengües tintinaires a les socis i sòcies que els hagin reservat prèviament.

Se sortejaran diversos obsequis entre els socis i sòcies assistents i se servirá a la mateixa sala un psicolabis preparat pel Bar de la Lira.