Vés al contingut

1001

Presentació i programa de la 11a trobada tintinaire a Cornellà de Llobregat

 

Enguany la trobada anual dels tintinaires es farà a Cornellà de Llobregat el diumenge 8 de novembre. Serà al parc de Can Mercader on a partir de les 11 del matí començaran les activitats que un any més aplegaran a tintinaires i la resta de visitants a gaudir d’una jornada envoltada pel món que va crear Hergé. En aquesta ocasió la nostra trobada s’emmarca dins dels actes de la “31a Mostra del còmic a Cornellà”. Són onze ja les edicions d’aquesta trobada anual organitzada per la nostra associació que en anteriors ocasions ha visitat les poblacions de Martorell, Sabadell, Figueres, Mataró, Valls, Palma de Mallorca, Terrassa, Sant Andreu de Palomar (Barcelona), Ripoll i La Garriga.

Pel matí hi haurà les habituals paradetes de venda d’objectes tintinaires i pels més petits hi haurà un taller de jocs infantils i un conta-contes. Altres activitats destacades seran l’exposició de vehicles antics que apareixien en les aventures de Tintín i el pregó de la trobada a càrrec d’Albert Jané, traductor de còmics al català i exdirector de la revista Cavall Fort.

Un altre dels actes destacats serà la inauguració de l’exposició “Jo encara diria més” al Palau de Can Mercader sobre els diferents idiomes en què s’ha publicat Tintín. Per acabar d’arrodonir el matí també es podrà fer un viatge amb el trenet des de l’estació de Molins de Dalt.

Enguany també es farà un dinar pels socis tintinaires i acompanyants que es vulguin apuntar, i ja a la tarda es farà una visita guiada al Palau de Can Mercader. Un cop acabada la visita es realitzarà una xerrada i posteriorment la resolució d’un concurs sobre l’exposició “Jo encara diria més” amb la corresponent entrega de premis.

Amb aquestes activitats (totes gratuïtes) esperem que tots els tintinaires us engresqueu a venir a Cornellà de Llobregat a gaudir d’una nova trobada. A continuació teniu els documents relacionats amb la trobada i un enllaç on podreu trobar informació i com arribar al parc de Can Mercader:

Programa d’actes de l’onzena trobada tintinaire (arxiu PDF)

Prospecte fet per l’ajuntament de Cornellà (arxiu PDF)

Cartell de la trobada a Cornellà (arxiu PDF)

Cartell de l'exposició "Jo encara diria més"
Cartell de l’exposició “Jo encara diria més”

Pàgina web sobre el Parc de Can Mercader