Skip to content

1001

Dinar de Nadal tintinaire 2018

El passat dia 16 de desembre es va dur a terme per tercer any seguit el ja tradicional Dinar de Nadal Tintinaire organitzat per la nostra associació i que enguany va aplegar gairebé una quarantena de persones, entre socis i familiars.

Brindem pel Nadal i el nou 2019 !!!

El dinar es va fer a l’històric Bar “Versalles” del barri de Sant Andreu de Palomar de Barcelona, molt a prop de la nostra seu social “La Lira”.

Es va gaudir d’un complet menú coronat amb unes postres amb sorpresa tintinaire, consistent en un pastís que contenia, per a delit de cada comensal, una fidel reproducció de xocolata d’una coneguda postal de felicitació nadalenca de Tintín feta per Hergé els anys 50. L’autor de l’obra d’artesania comestible, que feia pena i tot engolir-la per als més col·leccionistes, va ser el nostre soci i mestre pastisser de Martorell, en Ramon Artigues de la pastisseria Artigues, a qui es va felicitar per l’original detall.

Com cada any i en cada trobada tintinaire, el dinar va transcórrer en un excel·lent ambient de germanor i no varen faltar els torrons i un brindis amb cava en que tota la concurrència va expressar els seus millors desitjos de cara a les festes nadalenques i el proper any.

El president va fer un breu parlament d’agraïment felicitant el nadal als presents, i tot seguit el secretari va llegir la carta enviada pel nostre soci 294, en Josep Rull, que ens havia escrit des del centre penitenciari de Lledoners, agraint el suport rebut des de l’associació. Aquest va ser el moment més emotiu de la vetllada, i la imatge que va quedar per al record de la trobada va ser una cadira i un plat buit amb el seu nom. D’aquesta manera reivindicativa i quan el cel ja havia enfosquit, es va clausurar una jornada festiva tintinaire més.

 

La sala amb els comensals