Vés al contingut

1001

Presentació i programa de la tercera trobada tintinaire a Figueres

 

Després de l’èxit de les dues primeres edicions de la trobada tintinaire a Martorell i Sabadell, aquest any 2007 serà la capital de l’Alt Empordà l’encarregada d’acollir la tercera edició el diumenge 21 d’octubre.

Abans de realitzar-se ja podem destacar el grau d’implicació d’institucions, empreses i entitats de Figueres, que amb la seva col·laboració ens permetran gaudir d’una altra jornada festiva per a tots els tintinaires i realitzar una sèrie d’actes paral·lels a la trobada.

Pel que fa al dia de la trobada, a partir de les 10:30, a la plaça Josep Pla i als jardins Puig Pujades començaran els diferents actes previstos pel matí, dirigits tant a la canalla com a tintinaires de totes les edats. Després de l’aturada del migdia per anar a dinar, cap a les 17:00 seguirà la jornada a l’auditori del Cercle Sport amb un homenatge a Joaquim Ventalló i una xerrada a càrrec de Claude Lambert, col·laborador d’Hergé.

A continuació completem la informació relacionada amb la trobada de Figueres amb un vídeo de presentació, el programa d’actes i el cartell.

Vídeo de presentació de la trobada:

Programa d’actes de la tercera trobada tintinaire (arxiu PDF)

Cartell de la tercera trobada tintinaire de Catalunya
Cartell de la tercera trobada tintinaire de Catalunya