Vés al contingut

1001

Presentació i programa de la 10a trobada tintinaire a La Garriga

 

El diumenge 19 d’octubre de 2014 és la data en que tindrà lloc l’edició número 10 de la trobada tintinaire, una jornada anual impulsada per l’associació 1001 que aplega els tintinaires i que visita cada any una localitat diferent. Enguany serà la població vallesana de La Garriga la que aculli els actes, que tindran lloc durant el matí plaça de Can Dachs, a partir de les 11h, i a la tarda l’auditori de l’escola de música.

Pel matí hi hauran les habituals paradetes de venda d’objectes tintinaires, conjuntament amb un taller de manualitats i un conta-contes pels més petits. Altres activitats destacades seran l’exposició de vehicles antics que apareixien en les aventures de Tintín i el pregó de la trobada a càrrec d’Eulàlia Ventalló, filla de Joaquim Ventalló, el traductor de les aventures de Tintín al català.

Un cop acabat els actes del matí i després d’un dinar de germanor per socis i acompanyants, per la tarda a l’Auditori de l’Escola de Música (ben a prop de la plaça de Can Dachs) es farà una taula rodona per parlar sobre el futur de Tintín i també es realitzarà un concurs tintinaire entre els assistents.

A banda dels actes del dia de la trobada, del 10 al 24 d’octubre la biblioteca Núria Albó de La Garriga exposarà una mostra bibliogràfica sobre el món de Tintín, i el dijous 16 d’octubre a les 20 hores, en David Baker farà la xerrada “Tintín, una lliçó d’història del segle XX” a la mateixa biblioteca.

Animem a venir a tots els tintinaires acompanyats de familiars i amics per celebrar l’edició número 10 de la trobada i passar un dia agradable a La Garriga. Podeu consultar el programa d’actes, el cartell de l’edició d’enguany i un plànol de La Garriga:

Programa d’actes de la desena trobada tintinaire (arxiu PDF)

Cartell de la 10a trobada tintinaire
Cartell de la 10a trobada tintinaire
Plànol de La Garriga
Plànol de La Garriga