El diumenge 19 d’octubre de 2014 és la data en que tindrà lloc l’edició número 10 de la trobada tintinaire, una jornada anual impulsada per l’associació 1001 que aplega els tintinaires i que visita cada any una localitat diferent. Enguany serà la població vallesana de La Garriga la que aculli els actes, que tindran lloc durant el matí plaça de Can Dachs, a partir de les 11h, i a la tarda l’auditori de l’escola de música.

Pel matí hi hauran les habituals paradetes de venda d’objectes tintinaires, conjuntament amb un taller de manualitats i un conta-contes pels més petits. Altres activitats destacades seran l’exposició de vehicles antics que apareixien en les aventures de Tintín i el pregó de la trobada a càrrec d’Eulàlia Ventalló, filla de Joaquim Ventalló, el traductor de les aventures de Tintín al català.

Un cop acabat els actes del matí i després d’un dinar de germanor per socis i acompanyants, per la tarda a l’Auditori de l’Escola de Música (ben a prop de la plaça de Can Dachs) es farà una taula rodona per parlar sobre el futur de Tintín i també es realitzarà un concurs tintinaire entre els assistents.

A banda dels actes del dia de la trobada, del 10 al 24 d’octubre la biblioteca Núria Albó de La Garriga exposarà una mostra bibliogràfica sobre el món de Tintín, i el dijous 16 d’octubre a les 20 hores, en David Baker farà la xerrada “Tintín, una lliçó d’història del segle XX” a la mateixa biblioteca.

Animem a venir a tots els tintinaires acompanyats de familiars i amics per celebrar l’edició número 10 de la trobada i passar un dia agradable a La Garriga. Podeu consultar el programa d’actes, el cartell de l’edició d’enguany i un plànol de La Garriga:

Programa d’actes de la desena trobada tintinaire (arxiu PDF)

Cartell de la 10a trobada tintinaire

Cartell de la 10a trobada tintinaire

Plànol de La Garriga

Plànol de La Garriga