Vés al contingut

1001

Imatges de la trobada a La Garriga

 

I ja en són 10 les edicions de les trobades tintinaires de Catalunya. Com en les nou anteriors ocasions la jornada ha estat molt bonica i en aquest cas La Garriga ens va acollir magníficament a tots els tintinaires que hi vam participar. En un dia assolellat i més aviat calorós, tot i ser mitjans d’octubre, la plaça de Can Dachs va ser un indret idoni per a la instal·lació de les diferents paradetes i la realització de les diferents activitats gratuïtes.

Amb les parades ja preparades des de primera hora, al matí es van succeir els diferents actes començant pel pregó a càrrec d’Eulàlia Ventalló, filla del traductor de les aventures de Tintín al català. Pels més petits es va fer un taller de manualitats a càrrec de Can Xic i també hi va haver un conta-contes a càrrec de Quim Panyart. Per acabar d’arrodonir l’ambient a la plaça van arribar uns quants cotxes clàssics que apareixien als còmics d’Hergé, gràcies al Vintage Car Club de Sant Andreu.

Després del descans del migdia amb el dinar de germanor per a socis i acompanyants, els actes van continuar a l’auditori de l’escola de música, on primerament hi va haver una més que interessant taula rodona sobre el futur de Tintín. Els actes van concloure amb un concurs d’endevinar a quin àlbum pertanyien les vinyetes i l’entrega dels premis als guanyadors.

A continuació us posem un enllaç amb el pregó de la trobada i unes quantes fotografies de la jornada:

Pregó trobada tintinaire a La Garriga (arxiu PDF)

 

Enllaça a una notícia a la televisió del Vallès Oriental