Vés al contingut

1001

Martorell serà la seu de la primera trobada tintinaire de Catalunya

Martorell acollirà el dissabte 5 de novembre de 2005 la primera edició de la TROBADA TINTINAIRE DE CATALUNYA, una iniciativa de TINTINCAT-Associació Catalana de Tintinaires que ha rebut el suport del Patronat Municipal de Cultura de l’ajuntament de la població.

La trobada vol ser una festa que aplegui tots els tintinaires del país, socis i amics de Tintincat, i també totes les persones que vulguin conèixer més bé el personatge i l’obra d’Hergé. És per això que Tintincat ha programat tot un seguit d’activitats lúdiques i culturals vinculades a Tintín i el seu entorn.

El programa (encara provisional i susceptible a modificacions) s’encetarà amb la Fira Tintín —amb jocs i un espai d’intercanvi d’objectes tintinaires— i continuarà amb la inauguració de l’exposició TINTÍN EN BLANC I NEGRE, que romandrà oberta a la sala de l’Enrajolada fins al 4 de desembre. Els altres actes previstos són un espectacle infantil, un taller de còmic, una projecció i la xerrada “Tintín i la història del segle XX”.

És previst que tots els actes, que seran gratuïts, tinguin lloc a l’Enrajolada-Casa Museu Santacana i a la Casa de Cultura.

L’interès de Tintincat és que, després de Martorell, cada any una ciutat catalana diferent aculli les successives edicions de la Trobada Tintinaire de Catalunya.

Programa d’actes de la primera trobada tintinaire (arxiu PDF)

Guia per arribar a Martorell i l’Enrajolada (arxiu PDF)

Cartell de la primera trobada tintinaire de Catalunya
Cartell de la primera trobada tintinaire de Catalunya