Skip to content

1001

Imatges de la trobada a Martorell

 

Tot i ser la primera vegada que es realitzava un acte d’aquestes característiques a Catalunya, la primera trobada tintinaire a Martorell va ser tot un èxit, tant a nivell d’organització com a nivell participatiu. La gent de Martorell i tintinaires vinguts d’arreu de Catalunya van disfrutar d’una magnífica jornada festiva.

La canalla s’ho va passar d’allò més bé amb el taller de còmic, el set fotogràfic i l’espectacle infantil, mentre la resta gaudia de l’espai de mostra-intercanvi, l’exposició Tintín en blanc i negre (que romandrà a l’Enrajolada de Martorell fins el 4 de desembre) i l’stand de TintinCat. Tot això acompanyat de la música de la banda Amics de l’Harmonia i un pica-pica en honor de la inauguració de l’exposició. La jornada es va completar a la tarda a la Casa de Cultura amb la projecció del documental “Tintín i jo” i la xerrada d’en Xifort sobre “Tintín i la història del segle XX”.

Després de l’èxit de la trobada, ja estem impacients per a l’any que ve realitzar la següent, que serà en una població diferent del territori català. De moment, però, podem disfrutar d’unes quantes fotografies de record d’aquesta primera trobada.

Fotografies de la primera trobada tintinaire: