Vés al contingut

1001

Presentació i programa de la quarta trobada tintinaire a Mataró

 

La trobada tintinaire que se celebra anualment arriba a la seva quarta edició seguint el seu recorregut per diferents poblacions del territori català. En aquesta edició és Mataró, la capital del Maresme, l’encarregada d’acollir els diferents actes dels quals els tintinaires podran gaudir tot rendint homenatge al personatge creat per Hergé.

Martorell, Sabadell i Figueres van ser les seus de les tres edicions anterior, totes elles amb un gran èxit d’organització i pariticipació. Tal i com va succeir en les altres edicions, els organitzadors han treballat de valent per aconseguir l’implicació d’insititucions, empreses i entitats de Mataró, fet que fa tenir bons presagis de cara a la trobada. Per tant tot està a punt per a que grans i petits puguin tornar a disfrutar d’una jornada lúdica i festiva.

Tot i que el dia de la trobada és el diumenge 26 d’octubre, les activitats s’inciaran el dissabte 25 a la tarda, amb la xerrada “Els viatges de Tintín” a càrrec de Xifort i la posterior inauguració de l’exposició “Col·leccions tintinaires de Can Tonet i Suñol”. Ja el diumenge al matí, la plaça Santa Anna acoliirà els diferents stands tintinaires, activitats teatrals i de dibuix per als petits i diferents actes d’animació. A la tarda l’activitat es trasllada a la sala d’actes de la Caixa Laietana, amb la xerrada “Tintín va néixer a Tarraco” i l’interpretació de cançons tintinaires per part de l’escola de música “El carreró”.

Programa d’actes de la quarta trobada tintinaire (arxiu PDF)

Mapa de situació de la plaça Santa Anna
Mapa de situació de la plaça Santa Anna
Cartell de la quarta trobada tintinaire de Catalunya
Cartell de la quarta trobada tintinaire de Catalunya