Vés al contingut

1001

Presentació i programa de la sisena trobada tintinaire a Palma

 

El 2010 la trobada tintinaire surt de Catalunya per arribar a Palma de Mallorca, on els amants del còmic en general i del món de Tintín en particular gaudiran de la sisena edició d’aquesta festa impulsada per l’associació 1001 (anteriorment TintinCat). Després de l’èxit de les trobades de Martorell, Sabadell, Figueres, Mataró i Valls enguany la trobada afronta un nou repte gràcies a l’organització dels tintinaires de ses illes.

Els actes principals de la trobada tindràn el diumenge 31 d’octubre al Pati de la Misericòrdia de Palma i estaran emmarcats dins la “21a fireta de llibres i tebeos vells”. Prèviament el dissabte 30 a la tarda ja hauran començat les activitats amb una xerrada d’en Xifort i la presentació de la biografia de Joaquim Ventalló, el traductor de les aventures de Tintín al català, a càrrec del seu autor Pau Vinyes.

Ja podeu consultar el programa d’actes definitiu, que com sempre estarà ple d’activitats per als més menuts i per als tintinaires, i que com sempre seran gratuïts i engunay emmarcats dins d’una fira de llibres i còmics. Animem a tots els tintinaires a participar-hi!

Programa d’actes de la sisena trobada tintinaire (arxiu PDF)

Cartell de la 6a trobada tintinaire
Cartell de la 6a trobada tintinaire
Cartell de la 21a Fireta de llibres i tebeos vells
Cartell de la 21a Fireta de llibres i tebeos vells

Per parlar de la trobada, el programa d’Ona Mallorca “Dos i dos són 22” va entrevistar el president de la nostra associació Victor Niubò. Podeu descarregar-vos l’entrevista en format MP3 (11Mb) o accedir a la ràdio a la carta d’Ona Mallorca (l’entrevista va del minut 62 al 86)