Vés al contingut

1001

Presentació i programa de la 16a trobada tintinaire

Ja estem a tocar de la 16a Trobada Tintinaire de Catalunya.

Recordem que es farà a la població de Vic, Osona, el diumenge dia 18 d’octubre de 2020.

En aquesta Trobada comptarem amb la presència de la Pilarín Bayés, reconeguda il·lustradora catalana i autora del cartell de la Trobada, qui ens farà de pregonera de la Diada Tintinaire.

El programa de la Trobada és el següent:

-10:45 hores: Arribada de Tintín i el Capità Haddock a l’estació de Renfe de Vic. Cercavila fins la plaça Major de Vic, acompanyat per cotxes clàssics.

-11:00 hores: Recepció per part de l’alcaldessa Anna Erra i la regidora de Cultura Susanna Roura  a Tintín i Capità Haddock. Lliurament de la clau de Vic.

-11:10 hores: Inici de la Trobada. Estands amb productes tintinaires.

11:30 hores: Taller de còmic.

-12:00 hores: Pregó a càrrec de Pilarín Bayés.

-12:30 hores: Presentació de la reedició del llibre “Pau Canyelles, ex-difunt”, de Joaquim Ventalló -traductor de Tintín al català. L’acte serà presentat per en          Joan Manuel Soldevilla, reconegut tintinaire.

-14:00 hores: Cloenda de la Trobada.

T’animem a venir el proper dia 18 d’octubre acompanyat de familiars i amics per a celebrar una nova edició de la trobada, una jornada festiva per als tintinaires que ja ha visitat les poblacions de Martorell, Sabadell, Figueres, Mataró, Valls, Palma de Mallorca, Terrassa, Sant Andreu de Palomar (Barcelona), Ripoll, La Garriga , Cornellà de Llobregat , Les Corts de Sarrià (Barcelona), Sant Cugat del Vallès, Cervelló i Begur.