Vés al contingut

1001

Propera Trobada Tintinaire a la Seu d’Urgell

La nostra propera 17a Trobada Tintinaire de Catalunya tindrà lloc a la població de la Seu d’Urgell, a la comarca de l’Alt Urgell, el dissabte dia 24 i el diumenge dia 25 de setembre de 2022.


En aquesta Trobada comptarem amb la presència de la Tònho Castet, traductor de Tintín a l’aranès, qui ens farà de pregoner d’aquesta diada tintinaire.

Enguany us proposem fer la Trobada en cap de setmana. El guió provisional de la Trobada és el següent (en un proper correu us en facilitarem el programa detallat):

Dissabte dia 24 de setembre de 2022
•    Visita històrica guiada pel nucli antic de la Seu d’Urgell, guiats per la historiadora Pilar Aláez.
•    Activitat tintinaire per confirmar.

Diumenge dia 25 de setembre de 2022 (parc del Cadí)
•    10.45 h, arribada de Tintín i el capità Haddock a l’estació d’autobusos de la Seu d’Urgell. Cercavila amb un cotxe clàssic descapotable fins al parc del Cadí.
•    11.00 h, recepció de l’alcalde Francesc Viaplana i altres autoritats; lliurament de la clau de la Seu d’Urgell.
•    11.10 h, inici de la Trobada; visita facultativa als estands amb productes tintinaires.
•    11.30 h, taller de còmics.
•    12.00 h, actuació d’un rondallista.
•    13.00 h, pregó de la Trobada a càrrec de Tònho Castet, traductor de Tintín a l’aranès.
•    14.00 h, cloenda de la Trobada.
•    14.30 h, dinar tintinaire.
•    Durant tot el matí hi haurà jocs tintinaires amb la Companyia de Jocs L’Anònima i una exposició de cotxes clàssics. En cas de pluja, l’activitat es traslladarà al convent de Sant Domènec que hi ha ben a prop del parc.

Hi haurà un dinar, per a tots els socis i acompanyants que us vulgueu apuntar a l’Hotel Nice (carrer de Pau Claris, 4-6 / 25700 La Seu d’Urgell), amb un únic menú i amb aforament limitat.

Menú per a adults:
Aperitiu: tastet centre taula
Amanida de primavera (amanit, bolets, formatge i llegums freds)
Espatlla de xai rostida al forn
Pastís de la casa
Preu: 25 € per persona

Menú infantil:
Macarrons a la bolonyesa
Hamburguesa amb patates rosses
Postres, pa i aigua
Preu: 11,00 € per criatura
També hi ha l’opció de menú celíac o vegetarià. En fer la inscripció, cal demanar-lo expressament.

NOTA IMPORTANT: Per a apuntar-vos al dinar, podeu fer l’ingrés de l’import total al número de compte corrent de la Caixa d’Enginyers de l’associació (ES96 3025 0026 7514 0001 2796) fins al dimarts 20 de setembre de 2022, com a màxim, indicant el nom i els cognoms del soci/sòcia, el nombre de comensals i de quina classe. És important recordar de posar les dades en el concepte de l’ingrés. Un exemple seria: «Bianca Castafiore – Dinar 2 adults».

Us animem a venir els propers dies 24 i 25 de setembre acompanyats de familiars i amics per a celebrar una nova edició de la Trobada, una jornada festiva per als tintinaires que ja ha visitat les poblacions de Martorell, Sabadell, Figueres, Mataró, Valls, Palma de Mallorca, Terrassa, Sant Andreu de Palomar (Barcelona), Ripoll, la Garriga, Cornellà de Llobregat, les Corts de Sarrià (Barcelona), Sant Cugat del Vallès, Cervelló, Begur i Vic.

Per als qui vulgueu passar el cap de setmana a la Seu d’Urgell, se’ns ha ofert la possibilitat de fer una visita històrica i cultural guiada. Serà el dissabte dia 24 de setembre, a les cinc de la tarda. L’aforament és limitat. Els socis/sòcies interessats  en aquesta activitat podeu enviar un correu electrònic amb l’assumpte «Ruta a la Seu d’Urgell» a l’adreça info@1001.cat i indicar-hi el nombre de persones que volen fer la visita.

Com podeu arribar-hi:
Des de Barcelona fins a la Seu d’Urgell hi ha 174 quilòmetres (per l’autopista de Manresa i el túnel del Cadí) / 193 quilòmetres (sense autopista i ni túnel de peatge).
En aquest enllaç trobareu la ubicació i la manera d’arribar-hi en autobús i cotxe particular.
En aquest altre enllaç trobareu els allotjaments i restaurants de la Seu d’Urgell.

Atentament,
L’equip de 1001 – Associació Catalana de Tintinaires

Etiquetes: