Skip to content

1001

Revista número 25

revista 25 pda

Per celebrar el número 25 de la nostra revista, hem obtingut l’autorització per fer-la tota en color, i d’aquí ve la portada en “supercolor trifonar”. Però no us hi acostumeu! Que l’autorització de Moulinsart solament es limita a aquest número…
També observareu un petit canvi de disseny amb què des del Consell de Redacció intentem modernitzar una mica la imatge de la revista.

A l’Editorial, el nou president, en Jordi Duch, ens fa partíceps dels nous aires amb què s’intenta impulsar l’associació i ens explica les aspiracions de futur de 1001.

Com és habitual, l’actualitat tintinaire ve explicada en els primers articles: el poti-poti del Calaix de sastre, que inclou notícies curtes de tota mena, i les cròniques de l’assemblea, del concurs de Can Tonet –al qual donem suport des d’enguany- i de la reeixida presència que hem tingut al 34è saló del Còmic.

Pel que fa als altres continguts, en Jacint Guillem ens il·lustra sobre la realitat de l’Índia que va visitar Tintín a Els Cigars del Faraó i en Xifort ens descobreix el cartellista Hergé en l’exposició de Brussel·les del 1935. També podem llegir l’esperada segona part de l’article sobre bromes i trapelleries d’en Miquel Puig, i en Joan Manuel Soldevilla ens ofereix una passejada per Figueres, on ensopegarem amb Tintín per totes les cantonades. Veurem de la mà d’en Xifort que Tintín ha inspirat molts pintors d’art modern i en Pau Vinyes ens ofereix una interessant entrevista amb Lluís Zendrera, el director-gerent d’Editorial Joventut …I tot això sense oblidar dues seccions fixes: el web i els passatemps.

Esperem que gaudiu d’aquesta revista i ens agradaria que ens féssiu arribar els vostres comentaris, tant els bons com els dolents!

Continguts:
– Editorial
– Calaix de sastre
– Assemblea 2016
– IV Concurs Can Tonet
– 1001 al Saló del Còmic
– Delhi Durbar 1903
– Expo 35
– Trapelleries, bromes i trampes
– Ensopegant amb Tintín
– Tintín és Pop
– Entrevista a Lluís Zendrera
– i les seccions El web i Passatemps