Skip to content

1001

Imatges de la trobada a Sabadell

 

La segona trobada tintinaire de Catalunya va tornar a ser un gran èxit, i el que és més important, va a tornar a ser una jornada festiva on tota la canalla i els tintinaires van disfrutar per unes hores d’un seguit d’activitats relacionades amb el seu personatge de còmic preferit.

Els jardins de Caixa Sabadell van acollir un munt de gent que va participar d’activitats diverses com tallers de còmics, tallers de globus, animacions pels nens, un partit de futbol entre Sildàvia i Bordúria i diverses exposicions, encara que el més va cridar l’atenció va l’exposició d’automòbils clàssics apareguts als còmics de Tintín. També l’stand de l’associació TintinCat i les diferents parades amb material tintinaire van rebre la massiva afluència de gent durant la jornada.

Per la tarda els actes es van traslladar a l’auditori, on el grup de teatre del centre parroquial Sant Vicenç, va meravellar a tothom amb la representació de l’obra “On s’ha ficat en Tornassol?”, amb l’actuació especial de Rosa Nonell en el paper de Bianca Castafiore, i que va rebre una gran ovació per part del públic que omplia la sala. Per a tancar els actes en Xifort ens va deleitar amb la xerrada “Tintín i el món paranormal”.

En definitiva va ser una jornada magnífica en la que cal felicitar a tothom qui va organitzar i col·laborar en que es pugués dur a terme la trobada, i destacar especialment a la gent de Sabadell que han deixat el llistó molt alt per a futures trobades.

Fotografies de la segona trobada tintinaire: