Vés al contingut

1001

1001 al 31è saló del còmic de Barcelona

 

De l’11 al 14 d’abril de 2013 es va realitzar el 31è Saló del Cómic a la Fira de Montjuïc de Barcelona on la nostra associació hi va ser present amb un estand. A la web del saló del còmic podeu consultar la informació general de l’edició d’enguany (http://comic-31.ficomic.com/INFO/default.cfm) i també la relació de tots els expositors (http://comic-31.ficomic.com/EXPOSITORS/default.cfm)

En el nostre stand, que va comptar amb la presència de diferents socis voluntaris durant els 4 dies del saló, es van fer les següents activitats:

Dissabte 13 a les 17 hores

– Joan Manel Soldevilla signa exemplars del seu nou llibre “SOM i SEREM (tintinaires)”

Diumenge 14 a les 11 hores

– Taula rodona i oberta amb el tema “30 anys després de la mort d’Hergé: La vigència de Tintín.”

Durant els quatre dies es van repartir als visitants del Saló enganxines i punts de llibre de l’associació i postals tintinaires cedides per la llibreria Mil Comics, a més d’informar de la nostra associació a tots aquells aficionats a les aventures de Tintín que no ens coneixien. Una tasca que ha comportat alguns socis nous i d’altra gent que ens seguirà a partir d’ara per estar al corrent de les nostres activitats i de l’actualitat del món de Tintín. A continuació deixem algunes fotografies: