Vés al contingut

1001

Presentació i programa de la vuitena trobada tintinaire a Sant Andreu de Palomar

 

Després de voltar per diferents localitats dels països catalans en les set primeres edicions, la trobada tintinaire es farà a Sant Andreu de Palomar, per primer cop a la ciutat de Barcelona. La data escollida és el diumenge 7 d’octubre i l’escenari de les principals activitats durant la jornada matinal serà la plaça d’Orfila.

El programa d’activitats ja està definit i el podeu consultar en un dels enllaços. Com podeu veure, a part dels diferents actes que es realitzaran durant el matí també és previst fer un dinar de tintinaires a l’històric bar Versalles i que a la tarda es realitzi una xerrada i una actuació de la Coral de Sant Andreu a l’Auditori del Centre Cultural Can Fabra. També es realitzaran una sèrie d’actes paral·lels a la trobada, com un concurs d’aparadors de botigues, un taller a la biblioteca infantil o l’exposició “Motius tintinaires” a càrrec del Grup Taca.

Tot seguit us posem una sèrie d’enllaços referents a la trobada com el programa d’actes i el cartell, a part d’una sèrie de notícies i articles de publicacions de Sant Andreu per donar a conèixer la vuitena trobada tintinaire de Catalunya.

Programa d’actes de la vuitena trobada tintinaire (arxiu PDF)

Díptic amb el programa d’actes (arxiu PDF)

Cartell de la 8a trobada tintinaire
Cartell de la 8a trobada tintinaire
Mapa de localització de la trobada
Mapa de localització de la trobada
Revista de l'Eix Comercial de Sant Andreu
Revista de l’Eix Comercial de Sant Andreu
Revista Cap a Peus
Revista Cap a Peus

“Sant Andreu, país de tintinaires” a l’Opinió Andreuenca

Suplement especial de l’Opinió Andreuenca

Pau Vinyes parla de l’associació i de la trobada al programa El mirall de Catalunya Ràdio