Vés al contingut

1001

Presentació i programa de la setena trobada tintinaire a Terrassa

 

Un any més a principis de la tardor arriba l’hora de realitzar la trobada anual de tintinaires que organitza 1001, associació catalana de tintinaires, que enguany arriba a la setena edició. Recordem que les anteriors edicions de la trobada s’han realitzat a Martorell, Sabadell, Figueres, Mataró, Valls i Palma de Mallorca.

La setena trobada tintinaire de Catalunya es farà a Terrassa el diumenge 2 d’octubre, així que la ciutat egarenca serà la setena localitat diferent que acull la trobada anual de la nostra associació. Els actes tindran lloc durant el matí a la quadra del Vapor Ventalló i a la tarda a la seu dels “Amics de les Arts i Joventuts Musicals” de Terrassa, ambdós llocs estan situats al centre de la ciutat.

A part del programa d’activitats del diumenge, el dissabte hi ha previst un homenatge al terrassenc Joaquim Ventalló – periodista, polític, traductor de les aventures de Tintín i poeta-, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. L’acte es realitzarà el dia 1 d´octubre, a les 18 hores, a la Casa Museu Alegre de Sagrera (carrer Fontvella, 29 – a tocar de la plaça de Sant Pere-, Terrassa).

Podeu consultar el programa d’actes, el cartell de l’edició d’enguany i notícies previes a la trobada:

Programa d’actes de la setena trobada tintinaire (arxiu PDF)

Cartell de la 7a trobada tintinaire
Cartell de la 7a trobada tintinaire
Mapa de localització de la trobada
Mapa de localització de la trobada

Vídeo a Terrassa TV amb el tintinaire Urbici Claret

Notícia al Diari de Terrassa (01/10/2011)