Vés al contingut

1001

Trobada 2006 a Sabadell

Programa de la segona trobada tintinaire a Sabadell

Sabadell serà la seu de la segona trobada tintinaire de Catalunya el dia 22 d’octubre. Els actes tindran lloc al Jardí de Caixa Sabadell i a l’Auditori de Caixa Sabadell, i com en la primera edició tots els actes estan oberts a tothom i són gratuïts.

Enguany, la Trobada Tintinaire augmenta el nombre d’activitats relacionades amb el personatge de Tintín. Entre les diverses novetats d’aquesta edició destaquen el partit de futbol entre els equips de Sildàvia i Bordúria, el taller de dibuix de còmics, el taller de globus aerostàtics, la parada d’automòbils clàssics i la música de Joan Alavedra.

A la tarda tindran lloc una representació teatral —“On és Tornassol?”, a càrrec del Grup de Teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç—, una actuació de Bianca Castafiore —interpretada per Rosa Nonell— i la conferència “Tintín i el món paranormal”, a càrrec de David Baker, “Xifort”.

Paral·lelament a la celebració de la Trobada, Sabadell viurà tota una setmana dedicada a Tintín durant la qual tindran lloc diverses activitats complementàries a la festa que detallem en el programa d’actes.

La 2a Trobada Tintinaire de Catalunya ha estat possible gràcies a la participació de nombrosos voluntaris sabadellencs i vallesans i a la participació de diverses entitats locals (Escola de Còmic Joso, L’Obrador, Grup de Teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç, Parc Aeronàutic de Catalunya, Agrupació Astronòmica de Sabadell, Servei General d’Informació de Muntanya, Joan Alavedra, Rosa Nonell).

També ha estat imprescindible i remarcable la col·laboració i patrocini de les seguents fundacions i empreses que han dedicat tots els seus esforços a fer realitat aquesta festa: Fundació Caixa SabadellBanc SabadellEl Corte Inglés Sabadell.