Vés al contingut

1001

Trobada 2009 a Valls

Presentació i programa de la cinquena trobada tintinaire a Valls

Seguint el recorregut geogràfic per terres catalanes, la capital de l’Alt Camp pren el relleu a Martorell, Sabadell, Figueres i Mataró que acolliren les anteriors edicions de la trobada tintinaire, tot un referent anual pels tintinaires de les nostres terres. Serà el proper diumenge 4 d’octubre.

A partir de les 10:30 la plaça del Pati de Valls acollirà les diferents parades de mostra, venda i intercanvi de material tintinaire, així com un gran nombre d’activitats, especialment centrades en els més petits amb diferents tallers de dibuix i de manualitats, explicació de contes i animació musical. Per la tarda l’escenari de la trobada serà el Teatre Principal de Valls, que acollirà el muntatge audiovisual “Hergé, Tintín i … endavant amb la música!”

Per si això fos poc també es realitzarà l’exposició “Els inicis d’una gran aventura”, centrada en els origens de Tintín i el seu autor, Hergé. L’exposició estarà del 25 de setembre a l’11 d’octubre a la sala Sant Roc.

A continuació teniu enllaços al programa d’actes, així com un mapa de situació dels diferents espais de la trobada (tots estan ben a prop) i el cartell de l’edició d’enguany, tot un homenatge a la tradició castellera de Valls.