Skip to content

1001

Trobada 2011 a Terrassa

Presentació i programa de la setena trobada tintinaire a Terrassa

Un any més a principis de la tardor arriba l’hora de realitzar la trobada anual de tintinaires que organitza 1001, associació catalana de tintinaires, que enguany arriba a la setena edició. Recordem que les anteriors edicions de la trobada s’han realitzat a Martorell, Sabadell, Figueres, Mataró, Valls i Palma de Mallorca.

La setena trobada tintinaire de Catalunya es farà a Terrassa el diumenge 2 d’octubre, així que la ciutat egarenca serà la setena localitat diferent que acull la trobada anual de la nostra associació. Els actes tindran lloc durant el matí a la quadra del Vapor Ventalló i a la tarda a la seu dels “Amics de les Arts i Joventuts Musicals” de Terrassa, ambdós llocs estan situats al centre de la ciutat.

A part del programa d’activitats del diumenge, el dissabte hi ha previst un homenatge al terrassenc Joaquim Ventalló – periodista, polític, traductor de les aventures de Tintín i poeta-, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa. L’acte es realitzarà el dia 1 d´octubre, a les 18 hores, a la Casa Museu Alegre de Sagrera (carrer Fontvella, 29 – a tocar de la plaça de Sant Pere-, Terrassa).

Podeu consultar el programa d’actes, el cartell de l’edició d’enguany i notícies previes a la trobada: